Podłoga w kuchni firmowej
Posty: 47
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Podłoga w kuchni firmowej
Też uważam, że podłoga drewniana będzie najlepsza. Deska podłogowa z dobrego drewna będzie dobrze wyglądała przez lata. Coraz popularniejsze jest drewno egzotyczne, zwłaszcza merbau. Tutaj https://maharajahparquet.com/index.php/parkiet-zdjecia można zobaczyć jak się podłogi z takiego drewna prezentują. Warto wspomnieć, że drewno merbau ma lepsze parametry techniczne niż dąb europejski. Jest odporne na uszkodzenia, trwałe i bardzo stabilne.
Re: Podłoga w kuchni firmowej
Na pewno przy zmianie podłogi w kuchni przydadzą się takie akcesoria https://www.stukpuk.pl/materialy-budowlane/posadzki - mało osób myśli o wcześniejszym zagruntowaniu podłogi, a od tego przecież zależy jakość ułożenia płytek czy paneli.
Re: Podłoga w kuchni firmowej
Fakt, nie da się ukryć, że i o ściany warto zadbać, bo w miłym otoczeniu to łatwiej przekonać klienta do kupienia towaru lub usługi.
obrazy na ścianę http://meandwall.pl
Re: Podłoga w kuchni firmowej
Na pewno warto zadbać o wysoką klasę ścieralności, szczególnie jak ktoś ma firmę gdzie przychodzi sporo klientów.
posadzki żywiczne wrocław http://www.jakposadzki.pl/
Re: Podłoga w kuchni firmowej
Jeśli planujecie położyć panele to pamiętajcie też o tym, że bardzo ważny jest podkład pod panele podłogowe. Wiele ludzi o tym zapomina, a później skarżą się, że panele odchodzą i źle wyglądają. Warto trochę poczytać o tym.
Re: Podłoga w kuchni firmowej
Ja bym na Twoim miejscu popytał znajomych
Nie dość bystry. Nie dość seksowny. Nie dość uprzejmy. Nie dość zabawny. To ja: jestem po prostu nie dość.
Re: Podłoga w kuchni firmowej
Jeśli to firmowa kuchnia, to pewnie ta podłoga będzie mocno eksploatowana. Warto więc moim zdaniem zainwestować w trwałe rozwiązanie chociaż by takie jak http://www.acfloor.pl/posadzki-zywiczne/ . Posadzka żywiczna jest przede wszystkim bardzo wytrzymała, ale dodatkowo może być przy tym też bardzo ładna . Zastanów się nad takim rozwiązaniem
Re: Podłoga w kuchni firmowej
A ja się właśnie zastanawiam nad jakimiś wykłądzinami targowymi... Czy myślicie, że tego typu wykładziny targowe to dobre rozwiązanie? Co o tym myślicie?
Może wariat to po prostu członek jednoosobowej mniejszości.
Re: Podłoga w kuchni firmowej
W naszej kuchni firmowej zdecydowaliśmy się na wybór wykładziny. Proste, klasyczne , lecz w zupełności wystarczające rozwiązanie! Dzięki Robin http://robin-wykladziny.pl/ jej posiadanie stało się w ogole możliwe! Zawdzięczamy im nie tylko podłogę, ale również jej montaż! A to wszystko w super jakości.
Re: Podłoga w kuchni firmowej
W naszej firmowej kuchni położyliśmy panele w kolorze dębu polarnego. Efekt okazał się rewelacyjny! Podłoga wraz z kuchnią prezentuje się bardzo oryginalnie i interesująco. Panele to najwyższa możliwa jakość, dlatego postawiliśmy na ofertę EuroFloors http://www.eurofloors.pl/ - podłogi z ich oferty to wszystko co najlepsze!
-
- User
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości