Podłoga w kuchni firmowej

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
no avatar
User

Patrix

Posty

13

Rejestracja

5 lis 2012, o 12:38

Podłoga w kuchni firmowej

Postautor: Patrix » 25 sty 2013, o 13:34

Witam!

Co się najlepiej nadaje się na podłogę w kuchni firmowej? Wykładzina-gumoleum czy glazura? Właściwie jedno i drugie pozwala utrzymać czystość. Płytki są natomiast trwalsze. Jak uważacie?

Pozdrawiam :)
no avatar
User

green

Posty

99

Rejestracja

1 lut 2013, o 16:45

Re: Podłoga w kuchni firmowej

Postautor: green » 12 mar 2013, o 08:01

W kuchni firmowej może warto pokusić się o podłogę epoksydową , bardzo odporną na ścieranie, łatwa do utrzymania w czystości.Więcej na ten temat można poczytać na BETONDUR HARD
no avatar
User

wiosna

Posty

171

Rejestracja

28 lut 2013, o 07:32

Re: Podłoga w kuchni firmowej

Postautor: wiosna » 15 mar 2013, o 10:29

Ja postawiłabym jednak na płytki. Są znacznie trwalsze, a i prezentują się lepiej.
no avatar
User

kasiazosia

Posty

189

Rejestracja

21 mar 2013, o 07:06

Re: Podłoga w kuchni firmowej

Postautor: kasiazosia » 21 mar 2013, o 14:04

W mojej dawnej pracy była duża kuchnia, nie wiem, co było na podłodze, ale można było się tam zabić, taka śliska powierzchnia!
no avatar
User

lattemacchiato

Posty

101

Rejestracja

6 mar 2013, o 07:39

Re: Podłoga w kuchni firmowej

Postautor: lattemacchiato » 22 mar 2013, o 11:34

Duże płytki powinny się sprawdzić.
Awatar użytkownika
User

lwiątko

Posty

157

Rejestracja

28 sty 2013, o 12:51

Re: Podłoga w kuchni firmowej

Postautor: lwiątko » 23 kwie 2013, o 13:38

Ja myślę, że płytki, tak jak w domu. Bo czym właściwie różni się firmowa kuchnia od domowej?
Zajrzyj jeszcze tu: http://forum.wszystkodlawnetrza.pl/viewforum.php?f=6&sid=fb0c9e47520127c247e5443374dce965. Ja często szukam tam wskazówek dotyczących wystroju.
no avatar
User

gwiazdkaznieba

Posty

72

Rejestracja

18 maja 2013, o 20:41

Re: Podłoga w kuchni firmowej

Postautor: gwiazdkaznieba » 20 maja 2013, o 11:00

też mi się wydaje, że kafelki będą najlepszym rozwiązaniem
no avatar
User

sergiusz

Posty

5

Rejestracja

23 maja 2013, o 11:09

Re: Podłoga w kuchni firmowej

Postautor: sergiusz » 23 maja 2013, o 11:21

Najsolidniejsza będzie oczywiście ceramika. Paradyż na swojej stronie ma stylowe kolekcje, na pewno coś do firmy można wybrać. Na ich stronie są pokazane płytki ceramiczne z podziałem na pomieszczenie, w których mają być stosowane. Dalej można sobie przeglądać kolekcję. Ja robiłem z tych płytek podłogę w kuchni w domu i całą łazienkę. Prezentują się elegancko.
no avatar
User

kolaa

Posty

597

Rejestracja

8 cze 2013, o 14:10

Lokalizacja

Warszawa

Re: Podłoga w kuchni firmowej

Postautor: kolaa » 20 sie 2013, o 18:00

Ja polecam finish deska. Jest bardzo wytrzymała i odporna. Ma klika warstw zabezpieczeń.
Jaki wybrać sposób na reklamę internetową - content marketing
no avatar
User

bizz

Posty

538

Rejestracja

31 lip 2013, o 19:18

Re: Podłoga w kuchni firmowej

Postautor: bizz » 21 lip 2014, o 17:47

Ja zdecydowałem się na panele winylowe - http://podlogi24.net/ . Sprawdźcie, jest to naprawdę dobre rozwiązanie. Podłoga jest wytrzymalsza i odporniejsza na zarysowania.
no avatar
User

Reklama

darmowe konto firmowe
Następna

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

© 2009-2018 biznesforum.nsv.pl oparte o oprogramowanie phpBB.
[ Time : 0.291s | 12 Queries | GZIP : Off ]
cron