Podłoga w kuchni firmowej
Posty: 47
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Podłoga w kuchni firmowej
My mamy wykładzinę Jest bardzo ładna, jednak wymaga tego, aby pilnować porządku Szef planuje kupić odkurzacz piorący, który można zobaczyć tutaj: http://www.hoover.pl/, ponieważ powinien ułatwić nam utrzymanie czystości. Działa sprawnie i cicho. Także już w sumie nie możemy się doczekać
Znacie sklep domek ?
Re: Podłoga w kuchni firmowej
Mój szef postawił na klasę i łatwość utrzymania czystości:) Dlatego w kuchni mamy płytki - http://www.paste-group.pl/nasza-oferta. Praktyczne rozwiązanie i nie wymagające czasu ani dużych nakładów pieniężnych jeżeli chodzi o utrzymanie porządku.
Re: Podłoga w kuchni firmowej
Najlepiej sprawdzi się podłoga drewniana. Jest przede wszystkim bardzo wytrzymała ale świetnie też utrzymuje ciepło. Firma Łąccy http://krajowy.biz/firma,laccypl zajmuje się produkcją takich podłóg, najlepiej zgłoś się w tej sprawie do nich.
Re: Podłoga w kuchni firmowej
Też uważam, że podłoga drewniana będzie najlepsza. Deska podłogowa z dobrego drewna będzie dobrze wyglądała przez lata. Coraz popularniejsze jest drewno egzotyczne, zwłaszcza merbau. Tutaj https://maharajahparquet.com/index.php/parkiet-zdjecia można zobaczyć jak się podłogi z takiego drewna prezentują. Warto wspomnieć, że drewno merbau ma lepsze parametry techniczne niż dąb europejski. Jest odporne na uszkodzenia, trwałe i bardzo stabilne.
Re: Podłoga w kuchni firmowej
Na pewno przy zmianie podłogi w kuchni przydadzą się takie akcesoria https://www.stukpuk.pl/materialy-budowlane/posadzki - mało osób myśli o wcześniejszym zagruntowaniu podłogi, a od tego przecież zależy jakość ułożenia płytek czy paneli.
Re: Podłoga w kuchni firmowej
Fakt, nie da się ukryć, że i o ściany warto zadbać, bo w miłym otoczeniu to łatwiej przekonać klienta do kupienia towaru lub usługi.
obrazy na ścianę http://meandwall.pl
Re: Podłoga w kuchni firmowej
Na pewno warto zadbać o wysoką klasę ścieralności, szczególnie jak ktoś ma firmę gdzie przychodzi sporo klientów.
posadzki żywiczne wrocław http://www.jakposadzki.pl/
Re: Podłoga w kuchni firmowej
Jeśli planujecie położyć panele to pamiętajcie też o tym, że bardzo ważny jest podkład pod panele podłogowe. Wiele ludzi o tym zapomina, a później skarżą się, że panele odchodzą i źle wyglądają. Warto trochę poczytać o tym.
Re: Podłoga w kuchni firmowej
Ja bym na Twoim miejscu popytał znajomych
Nie dość bystry. Nie dość seksowny. Nie dość uprzejmy. Nie dość zabawny. To ja: jestem po prostu nie dość.
Re: Podłoga w kuchni firmowej
Jeśli to firmowa kuchnia, to pewnie ta podłoga będzie mocno eksploatowana. Warto więc moim zdaniem zainwestować w trwałe rozwiązanie chociaż by takie jak http://www.acfloor.pl/posadzki-zywiczne/ . Posadzka żywiczna jest przede wszystkim bardzo wytrzymała, ale dodatkowo może być przy tym też bardzo ładna . Zastanów się nad takim rozwiązaniem
-
- User
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości