co daje stosowanie cuttera?
Posty: 3
• Strona 1 z 1
co daje stosowanie cuttera?
W sensie liczbowym, ile może restauracja zyskać dzięki takiej maszynce?
Nie trzeba mi tłumaczyć, do czego służą cuttery. Ich zastosowanie jest całkiem szerokie, a najlepiej sprawdzają się przy wyrabianiu past, sosów i innych dodatków o specyficznej konsystencji. Rzekomo robiąc je w cutterze można oszczędzić sporo czasu. Tylko czy ktokolwiek policzył, ile dokładnie?!?
Nie trzeba mi tłumaczyć, do czego służą cuttery. Ich zastosowanie jest całkiem szerokie, a najlepiej sprawdzają się przy wyrabianiu past, sosów i innych dodatków o specyficznej konsystencji. Rzekomo robiąc je w cutterze można oszczędzić sporo czasu. Tylko czy ktokolwiek policzył, ile dokładnie?!?
Re: co daje stosowanie cuttera?
UPDATE
Po zapoznaniu się ze szczegółowymi specyfikacjami kilku różnych cutterów nadal trudno mi ocenić, ile CZASU pozwalają oszczędzić. Nie wiem, bo na https://restoquality.pl/cuttery jest sporo informacji, ale tych najbardziej mnie interesujących wyliczeń nie widzę... Szkoda.
Wiecie, gdzie można by je znaleźć?
Po zapoznaniu się ze szczegółowymi specyfikacjami kilku różnych cutterów nadal trudno mi ocenić, ile CZASU pozwalają oszczędzić. Nie wiem, bo na https://restoquality.pl/cuttery jest sporo informacji, ale tych najbardziej mnie interesujących wyliczeń nie widzę... Szkoda.
Wiecie, gdzie można by je znaleźć?
Re: co daje stosowanie cuttera?
Co do restauracyjnej kuchni to wydaje mi się, że dobrze byłoby zastanowić się nad innymi dodatkami na przykład dzbanek na napoje one też są niezbędne. Szczególnie gdy macie też bar i obsługujecie zawsze większą ilość klientów.
-
- User
Posty: 3
• Strona 1 z 1
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości