co daje stosowanie cuttera?

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
no avatar
User

Hitaishi

Posty

3

Rejestracja

20 kwie 2021, o 15:14

co daje stosowanie cuttera?

Postautor: Hitaishi » 29 kwie 2021, o 07:24

W sensie liczbowym, ile może restauracja zyskać dzięki takiej maszynce?
Nie trzeba mi tłumaczyć, do czego służą cuttery. Ich zastosowanie jest całkiem szerokie, a najlepiej sprawdzają się przy wyrabianiu past, sosów i innych dodatków o specyficznej konsystencji. Rzekomo robiąc je w cutterze można oszczędzić sporo czasu. Tylko czy ktokolwiek policzył, ile dokładnie?!?
no avatar
User

Hitaishi

Posty

3

Rejestracja

20 kwie 2021, o 15:14

Re: co daje stosowanie cuttera?

Postautor: Hitaishi » 5 maja 2021, o 08:47

UPDATE
Po zapoznaniu się ze szczegółowymi specyfikacjami kilku różnych cutterów nadal trudno mi ocenić, ile CZASU pozwalają oszczędzić. Nie wiem, bo na https://restoquality.pl/cuttery jest sporo informacji, ale tych najbardziej mnie interesujących wyliczeń nie widzę... Szkoda.
Wiecie, gdzie można by je znaleźć?
no avatar
User

majanka

Posty

59

Rejestracja

13 lip 2020, o 07:54

Re: co daje stosowanie cuttera?

Postautor: majanka » 27 maja 2021, o 08:05

Co do restauracyjnej kuchni to wydaje mi się, że dobrze byłoby zastanowić się nad innymi dodatkami na przykład dzbanek na napoje one też są niezbędne. Szczególnie gdy macie też bar i obsługujecie zawsze większą ilość klientów.
no avatar
User

Reklama

darmowe konto firmowe

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości

© 2009-2018 biznesforum.nsv.pl oparte o oprogramowanie phpBB.
[ Time : 0.088s | 12 Queries | GZIP : Off ]