Co kucharz ugotować powinien potrafić?

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
no avatar
User

lozoo1989

Posty

5

Rejestracja

18 sty 2017, o 09:32

Lokalizacja

Saint Paul

Co kucharz ugotować powinien potrafić?

Postautor: lozoo1989 » 18 sty 2017, o 09:34

Hej! Od jakiegoś czasu ciągnie mnie do kuchni - mam ochotę próbować czegoś nowego i uczyć się gotować. W moim domu zawsze był stały zestaw dań: rosół, pomidorowa, naleśniki, schabowy i tak w kółko, więc jestem totalnym laikiem w tej dziedzinie. Pomyślałam, że zanim wezmę się za jakieś przepisy z książek czy internetu - powinnam nauczyć się podstaw. I dlatego pytanie do was: Co każdy kucharz powinien potrafić ugotować? Tak, żeby zawsze było dobre, zawsze wychodziło, a składniki były już zakodowane w głowie. :-) Chodzi mi o coś w stylu: pierogi ruskie, gulasz, leczo, polędwiczki wieprzowe itd.
no avatar
User

Reklama

darmowe konto firmowe

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

© 2009-2018 biznesforum.nsv.pl oparte o oprogramowanie phpBB.
[ Time : 0.117s | 14 Queries | GZIP : Off ]