gastronomia, własna restauracja
Posty: 12
• Strona 1 z 2 • 1, 2
gastronomia, własna restauracja
Macie własne punkty gastronomiczne? Jak wam to idzie? Co prowadzicie?
Re: gastronomia, własna restauracja
Mam lokal z regionalną kuchnią i w sezonie potrafimy mieć strasznie duży przemiał ludzi i wszystkiego, ale po sezonie wakacyjnym to już tak normalnie. Ale to i tak trzeba kombinować, żeby nie utonąć. Jakieś imprezy firmowe, catering itd
Re: gastronomia, własna restauracja
Zastanowcie się nad tym czy kupić gofry w proszku - https://alelody.pl/kategoria/gofry-w-proszku/ Są bardzo dobrej jakości i naprawdę smaczne!
Re: gastronomia, własna restauracja
Zwróćcie także uwagę na dobór zlewozmywaka. Myślę, ze z poradami z tej strony https://szczecinek.com/artykul/jak-wybr ... ak/1287367 o wiele łatwiej będzie wam podjąc decyzję. Koniecznie dajcie znać, co sądzicie na ten temat.
Re: gastronomia, własna restauracja
Idzie różnie, jak w wielu branżach - raz lepiej, raz gorzej, ale ogólnie na plus Ja dodam, że jeśli nie chcecie przepłacać za olej to skierujcie się do firmy ERJOX, to dobry dystrybutor oleju słonecznikowego, rzepakowego i frytury. Mają nieprzesadzone ceny i dostarczają produkty własnym transportem na terenie całego kraju. Warto podjąć z nimi współpracę, bo firma jest profesjonalna i stawia na wysoką jakość produktów i obsługi klienta.
Re: gastronomia, własna restauracja
A wykonywaliście kiedyś coś takiego jak BDO sprawozdanie ? Dyskusja o zarządzaniu odpadami to nie tylko optymistyczne aspekty. Przemysł plastikowy to wyzwanie - co możemy zrobić? Nasza rola jako społeczności jest kluczowa. Edukacja, zmniejszanie odpadów i wspieranie lokalnych inicjatyw to kroki w dobrą stronę. Jakie macie sugestie dla lepszego zarządzania odpadami?
Re: gastronomia, własna restauracja
Z pewnością jak prowadzicie gastronomie może was zainteresować sklep https://investhoreca.pl/ Wybór jest imponujący, więc polecam zajrzeć i znaleźć coś dla siebie.
Re: gastronomia, własna restauracja
Można kompletnie zmienić podejście do usuwania zabrudzeń i czyszczenia powierzchni, gdy będziemy mieli myjnie parowe Fortador. Tu specyfikacja https://fortador.com/pl/strona-glowna/. Sprzęt jest wydajny, bezpieczny, prosty w obsłudze, bogato wyposażony, a także skuteczny
Re: gastronomia, własna restauracja
Myślę że Twój lokal stanie się bardziej atrakcyjny jeśli wprowadzisz do oferty lody rzemieślnicze. Świetną firmą która dostarczy Ci terminowo wybrane smaki jest https://sweetlod.pl/ Posiadają ich w swojej ofercie ponad 200 a ich smak jest rewelacyjny. Oferowane przez nich lody wytwarzane są ręcznie, od początku do końca do czego używają najlepszych na rynku maszyn.
Re: gastronomia, własna restauracja
Moim zdaniem doskonałym wyborem są frytownice Air Fryer firmy Ariete. Te urządzenia cechują się licznymi praktycznymi funkcjami i błyskawicznym nagrzewaniem, co stanowi dodatkowy atut tych produktów.
-
- User
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości