prowadzenie resturacji
Posty: 10
• Strona 1 z 1
prowadzenie resturacji
Macie może jakieś pomysły, jak prowadzić skutecznie dochodową restaurację. Może zacznę. Ostatnio odkryłam takie gotowe pasty warzywne: http://www.rogowski.net.pl/nowy-produkt-pasty-warzywne/pasty-warzywne/ Dzięki nim szybko mozemy przygotować efektowne przystawki czy używać jako dodatek do makaronów czy kaszy. Nie tracimy czasu na obrabianie warzyw. A wy jakie macie jeszcze ciekawe usprawnienia?
Re: prowadzenie resturacji
Z tego co mi wiadomo,to prowadzeni restauracji nie jest takie proste,aby pomóc to musisz podać zdecydowanie więcej szczegółów i wtedy chętnie doradzimy na forum:) Gdzie dokładnie znajduje się Twoja restauracja?
Re: prowadzenie resturacji
Wybacz ale nie sądzę, że gotowe pasty warzywne są pomysłem do dobrej restauracji, idąc tym tropem, to żeby usprawnić pracę można podawać rosół z torebki, czy sos z proszku..
-
- User
Posty: 10
• Strona 1 z 1
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości