Pierwsza w Polsce franczyza na spaghetterię
Posty: 10
• Strona 1 z 1
Pierwsza w Polsce franczyza na spaghetterię
Witamy,
Szukasz pomysłu na biznes? Chcesz otworzyć własną spaghetterię lub posiadasz lokal i zastanawiasz się nad zyskownym biznesem?
Po trzech latach działalności i otworzeniu 9 spaghetterii (trzech w Krakowie, Lublinie, Rzeszowie, Chojnie, Warszawie, Żarach i Gdańsku) przedstawiamy ofertę franczyzową dla wszystkich osób chcących otworzyć swoją spaghetterię Makarun.
Już w kwocie od 30 000 do 60 000 zł w ciągu miesiąca możecie Państwo otworzyć swoją spaghetterię i zacząć zarabiać. Dołączając do systemu franczyzowego
Makarun Spaghetti and Salad mają Państwo gwarancję:
- niskich kosztów inwestycyjnych - już od 30 000 zł można w pełni przygotować swoją spaghetterię Makarun,
- wysokiej stopy zwrotu - nasze punkty mogą zwrócić się w okresie krótszym niż jeden rok,
- produktu wpisującego się w trend "street food" - w dzisiejszych czasach liczy się każda minuta, a dania, które można "wziąć do ręki" i "jeść w biegu" cieszą się coraz większą popularnością.
Ponadto oferujemy Państwu:
- rozpoznawalną i nowoczesną markę - każdego dnia już prawie 1000 osób degustuje się spaghetti z pomarańczowych kubeczków Makarun'a, a obecność w serwisach społecznościowych dodatkowo podwyższa rozpoznawalność marki,
- wysoki jakościowo produkt - pszenica Durum importowana z Włoch oraz sosy bez konserwantów są wyznacznikiem unikalnego smaku naszych potraw,
- wsparcie marketingowe, prawne i księgowe - pomagamy Franczyzobiorcom w przejściu przez najtrudniejsze aspekty prowadzenia działalności, a następnie sukcesywnie wdrażamy działania mające na celu zwiększenie zysku spaghetterii,
- pomoc w aranżacji lokalu - korzystając z pomocy dekoratorów wnętrz możemy zaproponować Państwu ujednolicone wnętrze lokalu jak np. w Lublinie czy Warszawie.
Zapraszamy również do zapoznania się z naszym Folderem Franczyzowym, który otrzymają Państwo po wysłaniu zapytania pod adres: karolina@makarun.pl lub zgłoszenia telefonicznego pod numerem: 690 681 743.
Zostaliśmy docenieni przez magazyn „Własny biznes” i serwis franchising.pl licznymi publikacjami, m.in.:
http://franchising.pl/artykul/9148/ciep ... o-talerzu/
http://franchising.pl/artykul/8645/makaronowa-komitywa/
http://franchising.pl/artykul/8552/inte ... bieganych/
Zapraszamy także na nasz Funpage:
http://www.facebook.com/MakarunPL
Pozdrawiam
Karolina Wańkowicz
Specjalista ds. franczyzy
e-mail: karolina@makarun.pl
tel. +48 690 681 743
Szukasz pomysłu na biznes? Chcesz otworzyć własną spaghetterię lub posiadasz lokal i zastanawiasz się nad zyskownym biznesem?
Po trzech latach działalności i otworzeniu 9 spaghetterii (trzech w Krakowie, Lublinie, Rzeszowie, Chojnie, Warszawie, Żarach i Gdańsku) przedstawiamy ofertę franczyzową dla wszystkich osób chcących otworzyć swoją spaghetterię Makarun.
Już w kwocie od 30 000 do 60 000 zł w ciągu miesiąca możecie Państwo otworzyć swoją spaghetterię i zacząć zarabiać. Dołączając do systemu franczyzowego
Makarun Spaghetti and Salad mają Państwo gwarancję:
- niskich kosztów inwestycyjnych - już od 30 000 zł można w pełni przygotować swoją spaghetterię Makarun,
- wysokiej stopy zwrotu - nasze punkty mogą zwrócić się w okresie krótszym niż jeden rok,
- produktu wpisującego się w trend "street food" - w dzisiejszych czasach liczy się każda minuta, a dania, które można "wziąć do ręki" i "jeść w biegu" cieszą się coraz większą popularnością.
Ponadto oferujemy Państwu:
- rozpoznawalną i nowoczesną markę - każdego dnia już prawie 1000 osób degustuje się spaghetti z pomarańczowych kubeczków Makarun'a, a obecność w serwisach społecznościowych dodatkowo podwyższa rozpoznawalność marki,
- wysoki jakościowo produkt - pszenica Durum importowana z Włoch oraz sosy bez konserwantów są wyznacznikiem unikalnego smaku naszych potraw,
- wsparcie marketingowe, prawne i księgowe - pomagamy Franczyzobiorcom w przejściu przez najtrudniejsze aspekty prowadzenia działalności, a następnie sukcesywnie wdrażamy działania mające na celu zwiększenie zysku spaghetterii,
- pomoc w aranżacji lokalu - korzystając z pomocy dekoratorów wnętrz możemy zaproponować Państwu ujednolicone wnętrze lokalu jak np. w Lublinie czy Warszawie.
Zapraszamy również do zapoznania się z naszym Folderem Franczyzowym, który otrzymają Państwo po wysłaniu zapytania pod adres: karolina@makarun.pl lub zgłoszenia telefonicznego pod numerem: 690 681 743.
Zostaliśmy docenieni przez magazyn „Własny biznes” i serwis franchising.pl licznymi publikacjami, m.in.:
http://franchising.pl/artykul/9148/ciep ... o-talerzu/
http://franchising.pl/artykul/8645/makaronowa-komitywa/
http://franchising.pl/artykul/8552/inte ... bieganych/
Zapraszamy także na nasz Funpage:
http://www.facebook.com/MakarunPL
Pozdrawiam
Karolina Wańkowicz
Specjalista ds. franczyzy
e-mail: karolina@makarun.pl
tel. +48 690 681 743
Re: Pierwsza w Polsce franczyza na spaghetterię
Witam,
przecież się to u nas nie przyjmie !!!
Były już naleśniki i inne wynalazki.
przecież się to u nas nie przyjmie !!!
Były już naleśniki i inne wynalazki.
Dobry trener personalny w Warszawie - utrata wagi gwarantowana.
Re: Pierwsza w Polsce franczyza na spaghetterię
anna80 pisze:Witam,
przecież się to u nas nie przyjmie !!!
Były już naleśniki i inne wynalazki.
Szanowna Pani,
zapraszamy do naszych punktów np. w Warszawie i Krakowie, gdzie obsługiwanych jest od 120 do 150 Klientów dziennie,co jest najlepszym dowodem na to, że młodzi ludzie świadomie zamieniają kebaby na zdrowsze substytuty wpisujące się trend "take away".
Pozdrawiam,
Karolina
karolina@makarun.pl
-
- User
Posty: 10
• Strona 1 z 1
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość