Nie ma cię w Internecie to znaczy, ze nie istniejesz
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Nie ma cię w Internecie to znaczy, ze nie istniejesz
Nie tylko o wiek chodzi ale tez o wykorzysytwane narzedzie, nawet fb nie nada sie do promocji wszystkiego
Może Adder nie kosztuje 5 zł, tylko trochę więcej, ale jakie się ma efekty po zastosowaniu takiego programu. Jak komuś zależy na dobrej promocji firmy to tylko za pomocą pozycjonowania Adderem.
Dobra reklama to po pierwsze trzeba przekazywać znajomym , aby polecali Twoją firmę. To naprawdę pierwszy kluczowy krok do dobrego biznesu
Kolejnym krokiem jest oczywiście jakieś rozwieszanie ulotek na jakichś tablicach ogłoszeń, czy zgłaszanie banerku swojej firmy do kalendarza, przynajmniej ja to zrobiłam
Przybywało nowych klientów, a ja w pełni nie byłam jeszcze zadowolona. Inwestowałam w serwisy z tanimi reklamami , teraz niestety nie pamiętam strony. Pozdrawiam! 

Wydaję mi się, że można tutaj porównać internet, który jest dla ludzi oraz dla firm. W młodym pokoleniu na prawdę rzadko znajdzie się osoby, które nie mają konta na typowych "fejsach, nk-ach" itp. Ci, którzy tego nie mają lub nie korzystają mogą być nawet odłączeni od grupy, stracić kontakt. Dlatego podobnie jest dla firm, bez trzymania kontaktów z klientem poprzez reklamy, ogłoszenia, ankiety można łatwo odejść w dalszy plan.
Zgadzam się z przedmówcą, na szczęście obecnie juz są firmy które skutecznie wspierają rodzimy biznes, nie ponosisz kosztów a reklamę masz zapewnioną i to w wielu formach. Dodatkowo mozliwość stałego zarobku. Na życzenie wprowadzę, wszystko bez kosztów.
Pomnóż bezpiecznie dowolną sumę - www.zrealizujmarzenie.webnode.com
to wiadomo nie dzisiaj,że nalezy dobrze się zastanowic nim zacznie się działac w necie,ale trzeba też sporo przemyśleć nim założymy taki własny biznesik.
Czasy są jakie są i trzeba się dostosować, przestawić czasami profil swoich firm, zająć się czymś czym kiedyś się nie zajmowaliśmy. Konkurencja zmusza nas do podjęcia diametralnych zmian i podjęcia konkretnych działań. Internet jest coraz potężniejszym narzędziem nie ma co ukrywać !
korek ścienny nowa forma wystroju wnętrz.
Coś w tym jest! Firma BusinessWeb.pl (http://www.businessweb.pl/) z usług której korzystałem - solidna i sprawdzona firma, pozycjonowanie, optymalizację jak i pozyskanie klientów oferują w pełnej ofercie i co najważniejsze - są to skuteczne działania. Wiem co piszę, bo sam korzystałem z ich oferty.
Zgadzam się z tym,internet to teraz główny przekaźnik informacji,codziennie jedną stronę może odwiedzić nawet kilkanaście milionów osób,wiec wato zadbać o to aby zaistnieć w sieci,pokazać nazwę swojej firmy potencjalnym klientom.
Główną reklama i wizytowka firmy a w szczególności sklepu internetowego, zawsze powinna byc mimo wszystko atrakcyjna, pociagajaca klienta strona. Wiadomo z postawieniem fajnej strony moga sie wiazac spore koszta. jednak w tym wszystkim jest pewien "myk". Czeska firma http://www.quicksnake.pl/ , klientom ktorzy decyduja sie na zakup rocznego hostingu w cenie 40 zł daja mozliwosc zamowienia sobie u nich wymarzonej strony internetowej. Jest to dobra opcja dla tych, co licza sie z kazdym groszem w swojej dzialalnosci lub po prostu nie chca wydawac majatku na swoj portal.