Jaka kuchnia w restauracji. Gazowa czy elektryczna
Posty: 23
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Jaka kuchnia w restauracji. Gazowa czy elektryczna
Zdecydowanie zainwestuj w kuchnię gazową. Na dłuższą metę to będzie dobra inwestycja. Kuchnia elektryczna lub indukcyjna pokona Cię kosztami.
Myślisz, że pozyskiwanie klientów jest trudne? Mylisz się. Sprawdź jak to zrobić!
Re: Jaka kuchnia w restauracji. Gazowa czy elektryczna
Mamy 21 wiek czas na elektryczną. Jest o wiele lepsza niż tradycyjna.
Re: Jaka kuchnia w restauracji. Gazowa czy elektryczna
A co z odpowiednim wyposażeniem takiej kuchni? To moim zdaniem jest ważniejsze niż kuchenka. Mi obecnie potrzebne są octy balsamiczne i nie wiem, na co najlepiej się zdecydować. Warto rzucić sobie okiem tutaj: https://www.aledobre.pl/216,Delikatesy/2-388,Octy_balsamiczne_i_winne_oraz_ryzowe/. Wybór jest ogromny. Możecie coś doradzić?
Re: Jaka kuchnia w restauracji. Gazowa czy elektryczna
Najlepiej mieć zarówno elektryczną jak i gazowa, na wypadek nagłej awarii, bo przecież nigdy nie wiemy co nas może spotkać. Druha kwestia to sam budżet jaki posiadasz na ten cel oraz ich zakup, czy możesz podać szczegóły?
Re: Jaka kuchnia w restauracji. Gazowa czy elektryczna
zobacz sobie hybryda-gastro.pl może to pomoże ci się zdecydować
Re: Jaka kuchnia w restauracji. Gazowa czy elektryczna
Gazowa tańsza i mniej awaryjna, co wiem z doświadczenia z czasów pracy w gastronomii przed kilku laty. Więc to polecam.
-
- User
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości